Termeni si conditii

Home > Termeni si conditii

Accesand si navigand pe acest site, fie ca sunteti vizitatori sau potentiali clienti, acceptati

de facto, termenii si conditiile, descrise in continuare.

 

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile, continute in acest site sunt proprietatea

STILCARPET SRL, care isi rezerva dreptul de a le modifica, in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului www.stilcarpet.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop, fara confirmarea scrisa din partea STILCARPET.

 

Continutul informatiilor se refera la descrierea, intr-un anumit grad de detaliere, a produselor si serviciilor STILCARPET. Obiectivul nostru este sa transmitem informatii. Orice persoana, care doreste sa-si procure unul sau mai multe, din produsele prezentate pe site, este rugata sa ne contacteze, pentru a se informa in detaliu asupra produsului in cauza si a modalitatilor concrete de achizitie.

 

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, acestea au ca scop posibilitatea de a va contacta. Acest lucru, este cu atat mai necesar, in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site (info, comanda online si feedback).

 

Natura informatiilor solicitate, se refera in special la date personale (nume, adresa, telefon, e-mail), dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea produselor STILCARPET. Vom pastra confidentialitatea informatiilor primite, prin aceasta urmarim sa raspundem cat mai bine necesitatilor si preferintelor dvs.

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri, considerate de STILCARPET, utile in legatura cu continutul site-ului sau, care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Nu garantam exactitatea informatiilor prezentate pe site-urile unor terti, la care se face trimitere. Va garantam, insa, ca le vom selecta cu maxima atentie.

 

Orice persoana care viziteaza site-ul STILCARPET, este de acord pentru:

 

prelucrarea datelor si informatiilor personale, in vederea efectuarii de studii de piata;

transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;

solutionarii intrebarilor, sugestiilor, observatiilor si reclamatiilor dvs. (paginile "info" si "feedback" din site);

alte activitati intreprinse de STILCARPET si permise de lege, care nu necesita existenta unei aprobari prealabile din partea destinatarului.

 

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dvs., referitoare la utilizarea site-ului nostru si la protectia utilizarii lui, va rugam sa ne contactati.

Solicita oferta personalizata

Aici veţi găsi o bogată colecţie de covoare, pornind de la cele tradiţionale - potrivite interioarelor rustice - până la cele moderne şi contemporane, în acord cu ultimele tendinţe în design-ul interior actual. Echipa de profesionisti si fabrica de productie Stil Carpet se afla la dispozitia dvs.

Cere oferta