Intrebari frecvente

Home > Intrebari frecvente

1. Sunt persoana fizica si as dori sa command la dvs. un singur covor. Este posibil?

 

R: Sigur ca da. Indiferent ca sunteti persoana fizica si doriti sa comandati 1-2 covoare, sau aveti o afacere si doriti sa comandati mai multe, echipa noastra va va trata cu aceeasi atentie.

 

2. Cum command?

 

R: Puteti comanda direct completand formularul cerere oferta, prin e-mail, fax, sau telefon. Echipa noastra va va contacta, pentru stabilirea tuturor detaliilor si pentru confirmarea comenzii dvs.

 

3. Sunt din Bucuresti, cum as putea intra in posesia covoarelor comandate?

 

R: De regula, livram covoarele prin curierat la domiciliul dvs., sau la o alta adresa pe care ne-o indicati(ex. servici, parinti, etc.).

 

4. Cat ma costa transportul?

 

R: Acesta este tariful perceput de firma de curierat, reprezinta o pondere foarte mica din valoarea covoarelor si depinde de marimea comenzii dvs. O cotatie, vi se poate transmite, odata cu confirmarea comenzii.

 

5. Dupa ce am comandat covoarele, cat dureaza pana le primesc?

 

R: Termenul general este de 2-3 saptamani de la lansarea comenzii ferme si confirmarea acesteia de catre noi. Acest termen ar putea fi mai mic sau mai mare, functie de comanda dvs., existenta pe stoc a materialelor necesare si gradul de ocupare a capacitatii noastre. La confirmarea comenzii, echipa noastra va va comunica un termen de livrare ferm.

 

6. Cum platesc covoarele comandate de mine?

 

R: Dupa confirmarea de catre noi a comenzii dvs., trebuie sa achitati in avans 50% din c/valoarea covoarelor, direfenta urmand sa o achitati la primirea acestora.

 

7. Ce modalitati de plata pot folosi?

 

R: Avansul se poate achita in numerar, prin banca, card sau mandat postal. Diferenta se poate achita si ramburs la primirea covoarelor. Functie de modalitatea de plata aleasa, la confirmare comenzii dvs., veti primi datele necesare.

 

8. Cum aleg un anumit covor?

 

R: Covoarele noastre sunt grupate in patru mari categorii: din lana, bumbac, piele si blana naturala. Functie de incaperea unde acestea urmeaza sa fie puse si de preferintele dvs., trebuie sa optati pentru una din categorii. In cadrul fiecarei categorii veti gasi unul sau mai multe articole, fiecare cu caracteristici tehnice diferite. Acest subiect este mai pe larg tratat la Utile/Alegerea covorului.

 

9. Cum aleg culoarea covorului?

 

R: Depinde foarte mult de celelalte culori care sunt in interiorul dvs.(podea, mobilier, pereti, etc.) si de preferinte. Este bine sa aveti invedere doua aspecte: sa nu aveti mai mult de trei culori in interiorul respectiv; daca pardoseala este inchisa, covorul sa fie deschis si invers.

 

10. Care sunt dimensiunile la care produceti covoarele?

 

R: Producem covoare atat in dimensiuni standard(ex: 60x90 cm, 70x140 cm,70x250 cm, 90x160 cm, 90x180 cm, 120x180 cm, 140x200 cm, 170x240 cm, 200x200cm, 200x250 cm, 200x300 cm, 250x350 cm, etc), cat si la alte dimensiuni pe care le doriti.. Latimea maxima a razboaielor noastre este 300 cm, iar lungimea, teoretic, oricat.

 

11. Cum se intretin covoarele dvs.?

 

R: Ca orice covor normal, se pot aspira, curata cu solutii adecvate si chiar spala. Mai multe detalii, cu privire la acest aspect, veti gasi la Utile/Intretinerea covoarelor.

 

12. Daca imi iau un covor de lana de la dvs., nu o sa-mi umplu casa de molii ?

 

R: Nu trebuie sa va faceti probleme, firul folosit la realizarea covoarelor noastre este tratat antimolie.

 

13. Am copil mic si ii place sa se joace pe covor. Exista vreun pericol?

 

R: Nu, toate covoarele noastre sunt din materii prime naturale, iar la realizarea lor nu folosim latex, adezivi sau alte substante chimice. Colorantii folositi sunt ecologici, de cea mai buna calitate si agreati in Comunitatea Europeana.

 

14. Ce se intampla daca covorul pe care l-am primit, nu este ceea ce imi doream sau pur si simplu m-am razgandit?

 

R: Aveti la dispozitie 15 zile, in care puteti returna covorul la noi. Va vom restituii integral contravaloarea acestuia. Dvs. veti suporta doar cheltuielile cu transportul covorului si restituirea banilor.

 

15. Covoarele pe care le produceti, au termen de garantie?

 

R: Termenul de garantie pe care vi-l oferim este de 10 ani, cu conditia respectarii conditiilor noastre de folosinta si intretinere.

Solicita oferta personalizata

Aici veţi găsi o bogată colecţie de covoare, pornind de la cele tradiţionale - potrivite interioarelor rustice - până la cele moderne şi contemporane, în acord cu ultimele tendinţe în design-ul interior actual. Echipa de profesionisti si fabrica de productie Stil Carpet se afla la dispozitia dvs.

Cere oferta