Accesând si navigând pe acest site, fie ca sunteti vizitatori sau potentiali clienti, acceptati
de facto, termenii si conditiile, descrise în continuare.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile, continute în acest site sunt proprietatea
STILCARPET SRL, care isi rezerva dreptul de a le modifica, în orice moment si fara nici o informare prealabilâ. Întregul continut al site-ului www.stilcarpet.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop, fara confirmarea scrisa din partea STILCARPET.

Continutul informatiilor se refera la descrierea, într-un anumit grad de detaliere, a produselor si serviciilor STILCARPET. Obiectivul nostru este sa transmitem informatii. Orice persoana, care doreste sa-si procure unul sau mai multe, din produsele prezentate pe site, este rugata sa ne contacteze, pentru a se informa in detaliu asupra produsului în cauza si a modalitatilor concrete de achizitie.

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, acestea au ca scop posibilitatea de a va contacta. Acest lucru, este cu atât mai necesar, în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site (info, comanda online si feedback).

Natura informatiilor solicitate, se refera în special la date personale (nume, adresa, telefon, e-mail), dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea produselor STILCARPET. Vom pastra confidentialitatea informatiilor primite, prin aceasta urmarim sa raspundem cat mai bine necesitatilor si preferintelor dvs.

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri, considerate de STILCARPET, utile în legatura cu continutul site-ului sau, care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Nu garantam exactitatea informatiilor prezentate pe site-urile unor terti, la care se face trimitere. Va garantam, insa, ca le vom selecta cu maxima atentie.

Orice persoana care viziteaza site-ul STILCARPET, este de acord pentru: 

  • prelucrarea datelor si informatiilor personale, în vederea efectuarii de studii de piata;
  • transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; 
  • solutionarii intrebarilor, sugestiilor, observatiilor si reclamatiilor dvs. (paginile "info" si "feedback" din site); 
  • alte activitati întreprinse de STILCARPET si permise de lege, care nu necesita existenta unei aprobari prealabile din partea destinatarului.


Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dvs., referitoare la utilizarea site-ului nostru si la protectia utilizarii lui, va rugam sa ne contactati.